Heeft u nog preventiemateriaal nodig bij uw opening?
Wij helpen u graag verder.

Koop bij een lokale partner. Al onze producten hebben een goede kwaliteit,
correcte prijs en worden binnen de drie werkdagen geleverd.

Vloerstickers

Kleef deze vloerstickers waar het nodig is er op te wijzen dat uw bezoekers voldoende afstand moeten houden. De speciale lijm zorgt voor een goede hechting. De sticker zelf is afgewerkt met een beschermende toplaag. Kies uit de standaard lay-out of we maken er voor u op maat.

Klikkaders – inschuifkaders – menuborden

Klikkaders. Goedkoop en efficiënt. Enkel- en dubbelzijdige klikkaders die u kunt ophangen of plaatsen waar u wilt. Uw klanten kunnen er niet naast kijken. Het menu-bord is een horizontale of verticale kliklijst op hoge voet. De inhoud kunt u gemakkelijk aanpassen. De lijst klikt eenvoudig open en dicht. Verkrijgbaar in A5, A4, A3, A2, A1 & A0. Deze kaders kunnen na de coronacrisis ook gebruikt worden voor andere aankondigingen.

Wij kunnen ook het grafisch ontwerp en/of drukwerk voorzien voor de prints die u in deze kaders wil plaatsen.

Stoepborden

Wilt u een grotere aankondiging gebruiken? Dan gebruikt u best een dubbelzijdig klikkader die u kunt plaatsen waar u het nodig heeft. De affiche kunt u in en uit halen door het frame open te klikken. Verkrijgbaar als plooibaar A-bord, vast T-bord of een bord met veren op voet of water-/zandbasis. Excl. affiche.

Preventiescherm

Bescherm uw klanten en uw medewerkers met een preventiescherm. Het preventiescherm kan geplaatst worden op meegeleverde voetjes of opgehangen worden aan het plafond. Verkrijgbaar in 2 maten.

Prijs:
1 stuk: € 99/st
vanaf 5: € 90/st
vanaf 10: € 85/st
vanaf 25: € 80/st
vanaf 50: € 70/st

Digital signage

Wilt u snel aanpassingen doorvoeren en niet steeds andere stickers moeten kleven? Wilt u meer boodschappen kenbaar maken? Doe het dan digitaal. We installeren professionele schermen met bijhorende software waardoor u zelf de inhoud van uw scherm kunt aanpassen. Op uw PC, Mac of tablet past u de inhoud aan om naar uw scherm(en) te sturen. Ter plaatse, in uw zaak of vanop afstand. Prijs op aanvraag.

 

Mondmaskers

Mondmaskers kunnen besteld worden vanaf 60 stuks, en telkens in veelvouden van 20. Levertijd is ongeveer 2-3 werkdagen na ontvangst betaling. Bestellingen worden via Bpost verstuurd, grote leveringen via GLS. Het spreekt voor zich dat de sectoren die deze het meest nodig hebben voorrang krijgen hierop.

Prijs:
Vanaf 60 stuks: 3,10 EUR/stuk (excl. 21% BTW)
Vanaf 500 stuks: 2,49 EUR/stuk (excl. 21% BTW)
Vanaf 1000 stuks: 2,29 EUR/stuk (excl. 21% BTW)
Vanaf 2500 stuks: 1,99 cent/stuk (excl. 21% BTW)
Vanaf 5000 stuks: 1,85 cent/stuk (excl. 21% BTW)

Transport inbegrepen op 1 adres in België. Ophaling is niet mogelijk. Betaling voor levering.

Alle maskers hebben een CE of FDA certificaat en een testrapport en norm uitgereikt door een bevoegde keuringsfirma. De mondmaskers zijn perfect geschikt voor gebruikt op de werkvloer, productieomgeving of in winkels.

Alle prijzen zijn exclusief BTW & verzending.

Meer info of bestellingen
via info@promobom.be